Een heel bijzondere dag
op een heel bijzondere plek!

De Thamerkerk biedt ongekende mogelijkheden voor de viering van uw bruiloft. Het innemende gebouw, in een wonderschone omgeving, maakt van uw huwelijksdag zowel voor u als voor uw gasten een nooit te vergeten sprookjesdag. Misschien kiest u voor uw kerkelijke huwelijksviering in dit prachtige oude kerkje en kunt u zich voorstellen dat u binnenschrijdt over de rode loper terwijl buiten de klokken luiden en binnen majestueuze orgelklanken de ruimte vullen.
Misschien kiest u voor een joyeuze sluiting van uw burgerlijk huwelijk, waarbij uw favoriete ambtenaar van de Burgerlijke Stand de dag van uw leven zal inleiden.
Misschien kiest u voor beide: de ruimte zal zich moeiteloos aanpassen aan uw wensen.
En na afloop van de ceremonie kunt u bijvoorbeeld in de klassieke salonboot Dame van Amstel (zie http://www.rederijbelle.nl en http://www.amsterdam-salonboot.nl/ ) een rondvaart maken met uw gasten, terwijl de Thamerkerk wordt omgetoverd in een sfeervolle locatie voor uw bruiloftsfeest. De vaste ligplaats van de Dame van Amstel is direct naast de Thamerkerk.

Reserveren

Voor het reserveren van een datum waarop u wilt trouwen in de Thamerkerk kunt u in onze rubriek ‘agenda overzicht‘ in één oogopslag zien of een datum beschikbaar is en kunt u vervolgens het Reserveringsformulier invullen en toesturen of telefonisch contact opnemen met ons boekingskantoor t.w. Administratiekantoor TVO, tel. 0297-531929.