Catering

Van klassieke diners tot frivole freestyle dinnerparty’s, van hippe bittergarnituren tot live cooking en trendy lounge & moodfood

De Thamerkerk werkt vaak samen met vaste cateraars die een geweldige reputatie hebben opgebouwd in de verzorging van exquise maaltijden, buffetten, recepties, (bruilofts-)feesten en wat dies meer zij.

De sfeervolle ambiance in de Thamerkerk nodigt uit tot subtiele vormen van eten en drinken.
Enkele uitstekende cateraars waar wij goede ervaring mee hebben zijn:

* Catering Le Virage uit Mijdrecht http://www.le-virage.nl/
* Catering Aelsmeer uit Aalsmeer http://www.cateringaalsmeer.nl/
* Kragtwijk Catering uit Amstelveen http://www.kragtwijk.nl/
* De Walvisch Catering uit Amstelveen http://www.dewalvischcatering.nl/

Zij beschikken over ruime expertise en zullen u exclusief verrassen!

U kunt met deze cateraars zelf een afspraak maken voor een bezoek aan de Thamerkerk, of contact opnemen met de heer Marten Renaud, beheerder van de Thamerkerk. Zijn telefoonnummer is 06-25 44 12 69 of 0297-53 22 57.

Ook is het mogelijk te kiezen voor een eenvoudige catering bestaande uit koffie, thee, of een drankje, daarbij bijvoorbeeld alleen een bruidstaart of andere lekkernij. Onze beheerder zal daarvoor zorgdragen. Alles is bespreekbaar, voor elk budget. Maak uw wens kenbaar bij de boeking. De Thamerkerk staat open voor al uw ideeën.

NB: Het is niet toegestaan om zelf drank of gerechten mee te nemen of af te laten leveren bij de Thamerkerk. Catering is alleen mogelijk via een gerenommeerde cateraar of via onze beheerder.