Evenementen

De Thamerkerk biedt naast feesten en partijen ongekende mogelijkheden voor de organisatie van culturele manifestaties. Voor concerten, toneelvoorstellingen, films, tentoonstellingen en allerlei andere culturele uitingen creëert het innemende gebouw, ingebed in een wonderschone omgeving, een weids scala aan onverwachte kansen.

Programma seizoen 2016/2017

Een scala aan mogelijkheden

Voor het boeken van een optreden in de Thamerkerk kunt u in onze rubriek Agenda in één oogopslag zien of een datum beschikbaar is en kunt u vervolgens het Reserveringsformulier invullen en toesturen of telefonisch contact opnemen met ons boekingskantoor t.w. Administratiekantoor TVO, tel. 0297-531929.

S.C.A.U.

De Thamerkerk werkt nauw samen met de Stichting Culturele Activiteiten Uithoorn S.C.A.U. Het merendeel van de optredens in de Thamerkerk wordt geboekt door deze stichting. De nieuwe programmafolder van de S.C.A.U. met informatie over het nieuwe seizoen 2016-2017 is verkrijgbaar bij de Uithoornse bibliotheek in de Hoeksteen of via het e-mail adres van het secretariaat van de S.C.A.U. secretariaat.scau@gmail.com.

Kaartverkoop en abonnementen

De SCAU biedt de volgende abonnementen aan:
A. Een totaal abonnement met alle 8 evenementen voor € 60.- (65+  € 55.-).
B. Een abonnement van 6 evenementen naar keuze voor € 50.- (65+  € 45.-).
C. Een abonnement van 4 evenementen naar keuze voor € 40.- (65+  € 35.-).

U kunt zich als abonnementhouder aanmelden bij het secretariaat: de heer Anton Furnée, e-mail: secretariaat.scau@gmail.com
Losse kaarten zijn vanaf een week voor de voorstelling voor € 12.- te koop bij de boekhandels Ten Hoope op het Zijdelwaardplein en Bruna op het Amstelplein.
Op de dag zelf zijn kaarten te koop aan de zaal.
Jongeren onder 16 jaar betalen € 6.-.

Kijk voor de agenda van de S.C.A.U. op:
www.scau.nl