Evenementen

De Thamerkerk biedt naast feesten en partijen ongekende mogelijkheden voor de organisatie van culturele manifestaties. Voor concerten, toneelvoorstellingen, films, tentoonstellingen en allerlei andere culturele uitingen creëert het innemende gebouw, ingebed in een wonderschone omgeving, een weids scala aan onverwachte kansen.

Programma seizoen 2017/2018

Een scala aan mogelijkheden

Voor het boeken van een optreden in de Thamerkerk kunt u in onze rubriek Agenda in één oogopslag zien of een datum beschikbaar is en kunt u vervolgens het Reserveringsformulier invullen en toesturen of telefonisch contact opnemen met ons boekingskantoor t.w. Administratiekantoor TVO, tel. 0297-531929.

S.C.A.U.

De Thamerkerk werkt nauw samen met de Stichting Culturele Activiteiten Uithoorn S.C.A.U. Het merendeel van de optredens in de Thamerkerk wordt geboekt door deze stichting. De nieuwe programmafolder van de S.C.A.U. met informatie over het nieuwe seizoen 2017-2018 is verkrijgbaar bij de Uithoornse bibliotheek of via het e-mail adres van het secretariaat van de S.C.A.U. secretariaat.scau@gmail.com.

Kaartverkoop en abonnementen

De SCAU biedt de volgende abonnementen aan:
– een abonnement voor 8 evenementen voor € 70.- (65+  € 60.-)
– een abonnement voor 6 evenementen naar keuze voor € 60.- (65+  € 50.-)
– een abonnement voor 4 evenementen naar keuze voor € 45.- (65+  € 40.-)
Losse kaarten kosten € 14.-. Jongeren onder de 16 jaar betalen € 7,-

U kunt zich als abonnementhouder aanmelden bij het secretariaat: de heer Anton Furnée, e-mail: secretariaat.scau@gmail.com

Losse kaarten zijn vanaf een week voor de voorstelling te koop bij The Read Shop Express op het Zijdelwaardplein en Bruna op het Amstelplein.

Abonnementen en losse kaarten zijn ook online te bestellen via de website van de SCAU: www.scau.nl. Ga naar ‘Kaarten bestellen’ of ‘Tickets’ en alles wijst zich vanzelf.

Op de dag zelf zijn kaarten te koop aan de zaal.

Kijk voor de agenda van de S.C.A.U. op:
www.scau.nl