De mogelijkheden zijn eindeloos

Van een intieme, sfeervolle, gulle ontvangst van uw speciale gasten tot een groots en uitbundig personeelsfeest voor al uw medewerkers.
Of wilt u uw medewerkers op een ochtend verrassen met een heerlijk ontbijt?

Wij inventariseren graag uw wensen en leveren met plezier onze professionele bijdrage door middel van ervaring, marktkennis en deskundigheid, om uw bijeenkomst onvergetelijk te maken.
De Thamerkerk biedt plaats aan kleine en grotere gezelschappen tot ca. 200 personen en beschikt over twee aparte, authentieke ruimten, t.w. de kerkzaal en het balkon.

Voor het boeken van de Thamerkerk kunt u in onze rubriek Agenda in één oogopslag zien of een datum beschikbaar is. In de rubriek Tarieven vindt u de prijslijst, u kunt de Plattegrond inzien, de Verhuurvoorwaarden bekijken en vervolgens het Reserveringsformulier invullen en toesturen of telefonisch Contact opnemen met ons boekingskantoor t.w. Administratiekantoor TVO, tel. 0297-531929.

De Thamerkerk - Amsteldijk-Noord 3 - 1422 XW Uithoorn